Lund | Gasverksgatan 3A, Kontor

Ort: Lund
Område: Centrum
Adress: Gasverksgatan 3A
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 476 m²

Karolin Bergh
[email protected]

0735 - 430353

Beskrivning

På ett utmärkt centralt läge nära Grand Hotel och Centralstationen finns detta trevliga kontor om 476 kvm. Kontoret erbjuder fina sociala ytor och en väl tilltagen matplats och pausyta som skapar en naturlig samlingspunkt där ljusinsläppet från takfönsterna ger en trivsam miljö. I lokalerna finns goda konferensmöjligheter och kontors som är rymliga, i varierade storlekar med 1-4 arbetsplatser per rum. Anrika före detta armaturfabriken i Lund är en vacker och charmig, rustik tegelbyggnad som präglas av en intressant industrihistoria, 2015 gjordes en påbyggnad där gammalt och nytt möts i en perfekt kombination.
Byggnaden är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver.

Här har du möjlighet att få arbeta från ett kontor som är fantastiskt beläget med hela Lunds utbud av restauranger, cafeér och butiker i en anrik och vacker stadsmiljö med närhet till bland annat Grand Hotel, Domkyrkan och Lundagård. I närheten finns Stadsparken som erbjuder fin rekreation och motionsmöjligheter samt Högevallsbadet med gym och bad.

Läget i centrala Lund är utmärkt med ca 3 minuters gångavstånd till centralstationen för pendling såväl med tåg i hela regionen som med regionbussar. Stadsbussen har hållplats strax utanför kontoret. Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsplatser och parkeringshus alldeles i närheten.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier