Helsingborg | Garnisonsgatan 10, Kontor

Ort: Helsingborg
Område: Berga Helsingborg
Adress: Garnisonsgatan 10
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 900 m²

Anders Ledtje
[email protected]
0731-40 10 40
+46 731-40 10 40

Beskrivning

Kontor om ca 900 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Ljus och fin kontorslokal med nya installationer och med bra klimat och komfortkyla. Lokalen ligger i två plan. Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Omgivning

Ett utmärkt läge på attraktiva Bergaområdet, direkt vid norra infarten till Helsingborg nära E4 och E6. Bra skyltläge. Nära till bank, restauranger, pågatåg och bussar. Parkering finns på tomten och närheten till E6/E4 via norra infarten gör fastigheten lättillgänglig för både anställda och besökare.

Kommunikationer

Buss stannar utanför och går regelbundet från Helsingborg C. Gångavstånd till Pågatågen på Maria station, direktavgångar till både Knutpunkten och ex. Ängelholm.

Service

Endast 5 min med bil till Väla köpcentrum och flertalet bra lunchrestauranger som Nya Köket och SMAK. ICA Maxi och Circle K finns på området.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier