Göteborg | Gårdsstensvägen 101, Lager

Ort: Göteborg
Område: Angered
Adress: Gårdsstensvägen 101
Lokaltyp: Lager
Storlek: 5000 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Lagerlokal om totalt ca 5 000 kvm, med tillhörande kontor om ca 800 kvm. Lagerytan har en takhöjd om ca 6,5m. Lokalen går att använda för lager, produktion och som butik.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Angered är ett område i den nordöstra delen av Göteborg som gränsar i väst till Göta Älv, i norr till Ale kommun, i öst till Lerums kommun och i söder till stadsdelarna Bergsjön och Kortedala i Göteborgs kommun. Ett av de senast byggda områdena i Angered är stadsdelen Lövgärdet som stod klart under 70-talet. Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runtomkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt. Härifrån är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservat Vättlefjäll.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig runt här med spårvagn då de tre linjerna 4, 8 och 9 går regelbundet samt ett tiotal busslinjer har sin ändstation här. Från Angereds Centrum finns goda kommunikationer och det tar cirka 30 min med spårvagn från Angered Centrum till Centralstationen i Göteborg.

Service

I Angered centrum ligger ett stort köpcentra med över 50 butiker och serviceinrättningar som exempelvis systembolag, post, bank, apotek, frisörsalong, kemtvätt, matbutiker och dylikt. Det finns över 1500 gratis parkeringar.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier