Göteborg | Första Långgatan 20, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Masthugget
Adress: Första Långgatan 20
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 205 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här finns 2 flexibla lokaler i storlekarna 102,5 kvm och 205 kvm på våning 6 respektive våning 7 med utsikt över hamnkanalen.

Lokalerna har access både via hiss och trapphus och det finns komfortkyla. Centralt läge med utmärkta kommunikationer och parkeringsmöjligheter.
Nära Järntorget och Linnégatans serviceutbud.

Kontakta oss för mer information!.

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier