Helsingborg | Florettgatan 14, Kontor

Ort: Helsingborg
Område: Berga
Adress: Florettgatan 14
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 700 m²

Anders Ledtje
[email protected]
0731-40 10 40
+46 731-40 10 40

Beskrivning

Kontorslokal om ca 700 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på andra våningen utan hiss. Fiberanslutning finns i fastigheten och kontorsrummen är utrustade med kyla. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Industriområdet Berga.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Service

Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier