Mölndal | Flöjelbergsgatan 3, Lager

Ort: Mölndal
Område: Lackarebäck
Adress: Flöjelbergsgatan 3
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1944 m²

Christer Backman
[email protected]

0709242301

Beskrivning

Fin produktionslokal med tillhörande kontor

Nu har vi möjligheten att erbjuda en ljus fin produktionslokal på ca 1780 kvm samt tillhörande kontor på 164 kvm en våning upp.

Lokalen har ett mycket bra ventilationssystem och är utrustad med värme för att kunna utföra kontorsarbeten i stora produktionshallen.

Lokalen har två portar med lastkaj samt en lagerdel. Nyrenoverade kontorsrum, konferensrum, omklädningsrum samt stort pentry.
Gott om parkeringsmöjligheter i området och nära lederna. Skyltläge mot E6/E20

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier