Göteborg | Flöjelbergsgatan 1C, Kontor

Ort: Göteborg
Område:
Adress: Flöjelbergsgatan 1C
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 508 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda 508 kvm kontor i fint skick som ligger på våning 4/6 med utsikt över stora delar av Göteborg. 20-30 arbetsplatser. Lokalen går såklart att anpassa utifrån era behov om ni exempelvis önskar en mer öppen planlösning. Takhöjden är väldigt bra och flertalet ljusinsläpp gör att lokalerna upplevs som rymliga och lättmöblerade. Längs med ena långsidan har vi nyligen anlagt en helt ny innergård. Se längre ner för fler bilder.

I det här stora pampiga huset som vi kallar SKEPPET finns en gemensam reception som hjälper till att ta emot besök, post eller hjälpa till med catering och events. Här finns även en fullt utrustad mötes- och konferensanläggning som respektive hyresgäst kan hyra för ett rabatterat pris. I källaren finns omklädningsrum med bastu som du kan använda om du cyklar till jobbet eller springer på lunchen.

Omgivning

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar. I området finns flera trevliga lunchrestauranger och kvarteren gränsar dessutom till en vacker bokskog vid Lackarebäcks källa. Perfekt för både promenader och träning.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier