Mölndal | Flöjelbergsgatan 1B, Kontor

Ort: Mölndal
Område: Lackarebäck
Adress: Flöjelbergsgatan 1B
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 550 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Precis vid infarten till Södra Porten ligger den charmiga gamla industrifastigheten som vi kallar för TEGLET. Hit leder inglasade broar från de stora husen intill och i ena flygeln ligger Restaurang Södra Porten som serverar populär lunch varje dag.

På bottenplan finns en lokal på ca 550 kvm med industriell känsla och mycket karaktär som har högt i tak, tegelväggar och plåtdörrar. Den fungerar bra både som kontor och lager och det finns möjlighet att installera en port. Perfekt om man tar emot mycket leveranser. Här finns stora möjligheter att utvecklas och vi anpassar lokalerna tillsammans med dig. Trapphuset och entré renoveras just nu och står snart klara.

Utöver restaurangen i huset finns det ytterligare en i området och i huset bredvid (sammanlänkat med en glasbro) ryms en konferensanläggning med små och stora mötesrum och en bemannad reception som hjälper till med allt från att ta emot post till att ordna event

Kommunikationer

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier