Göteborg | Fjärde Långgatan 48, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Fjärde Långgatan 48
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1001 m²

Erika Borsing
[email protected]

0703710557

Beskrivning

Välkomna upp till detta kontor på vån 9 högst upp i fastigheten med en fantastisk utsikt över älven. Lokalen är ljus med fönster runt hela lokalen och består idag av mestadels öppet landskap med ett par kontorsrum och mötesrum.

Från Järntorget och Långgatornas nästan oändliga utbud av barer till Stigbergets skivor och second hand ligger en avslappnad och okonstlad atmosfär. Kulturlivet är ständigt närvarande, såväl som viljan att leva och verka hållbart. Området är redan idag ett av stadens mest dynamiska, här pågår dessutom ett av Skandinaviens största stadsutvecklingsprojekt. 1300 bostäder och över 5000 nya arbetsplatser ska fylla de stora asfaltsytorna och parkeringsplatserna med liv som ytterligare vitaliserar stadsdelen och skapar spännande kontraster och dynamik. Nytt och spektakulärt blandas med det befintliga och småskaliga, högt och lågt, globalt och lokalt.

Masthuggstorget förlängs med en park omgiven av ny bebyggelse ner mot kajen. Kontakten med vattnet blir tydligare och området blir grönare.

Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även flera butiker med allt från vintage till modern design. En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv.

Flertalet spårvagns- och busslinjer finns vid Masthuggstorget, ca 100 meter från fastigheten. En hållplats bort ligger Järntorget som är en central knutpunkt för kollektivtrafik.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning



Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier