Lund | Fältspatvägen 1a, Butik

Ort: Lund
Område: Gastelyckan
Adress: Fältspatvägen 1a
Lokaltyp: Butik
Storlek: 1100 m²

Mark Silfver
[email protected]
0760089727

Beskrivning

Ledig lokal med stora ytor på Gastelyckan i Lund. Läget på Gastelyckan ger ett bra skyltläge och lättillgängligt då E22:an nås på under minuten från fastigheten.

Omgivning

Området Gastelyckan är ett ständigt expanderande industri- och företagsområde i sydöstra Lund. Området är idag lika stort som Lunds stadskärna och har mycket goda kommunikationsmöjligheter då det ligger intill E22:an. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området.

Kommunikationer

Fastighetens läge vid motorvägsavfart Lund Östra gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C och på ca 350 meters avstånd nås busshållsplatsen som tar dig till Malmö.

Service

Stort serviceutbud finns på Gastelyckan med handelsplats, bilfirmor med verkstad, veterinär, bensinstationer, hotell med mera. På fem minuters avstånd finns centrala Lund med sitt stora utbud av diverse butiker, restauranger och annan service.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier