Göteborg | Engelbrektsgatan 26, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Engelbrektsgatan 26
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 260 m²

Erika Borsing
[email protected]

0703710557

Beskrivning

På denna adress erbjuder vi ett fint och stilfullt kontor på andra våningen i en representativ fastighet.

Lokalen består av 6 kontors-mötesrum i varierande storlek samt ett konferensrum och pentry. Här är det högt i tak och gott om ljusinsläpp i rummen.

Engelbrektsgatan är en tvärgata till Göteborgs paradgata Kungsportsavenyn och har goda förbindelser med såväl spårvagn som buss. Området är lättillgängligt oavsett hur man väljer att transportera sig.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning

Omgivning

Säg Avenyn och snart sagt varenda människa i Sverige vet att det handlar om Göteborgs paradgata. Avenyn är stadens medelpunkt och länkar samman centrum med området där Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet finns.

Avenyn är Göteborgs självklara huvudstråk, en populär destination för åtta miljoner göteborgare och turister varje år. Här finns de attraktiva kontorsadresserna, förstklassigt utbud av shopping och många möjligheter till spännande restaurang- och cafébesök. Vid Götaplatsen är många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta som visar kvalitetsfilm.

Längs Avenyn hittar du några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holdingbolag och finansföretag av olika slag. Men även bland läkare och tandläkare är Avenyn en eftertraktad adress, mycket för att det här finns lokaler lämpliga för ändamålet men också för att adressen i sig står som garant för kvalitet.

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårdsIntresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier