Malmö | Emilstorpsgatan 23, Kontor

Ort: Malmö
Område: Malmö
Adress: Emilstorpsgatan 23
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1718 m²

Magnus Silfver
[email protected]

0733-77 00 85

Beskrivning

Fastigheten har följande ytor ledigt för en egen verksamhet eller uthyrning, lagerhall/garage/bilbesiktningslokal ca 180 kvm, kontor ca 1.227 kvm och hårdgjord inhägnad markyta ca 4.000 kvm. Kontoren är uppdelade på 5 kontorsdelar med area från ca 131-223 kvm. Till fastigheten följer tre hyresavtal, två för operatörer till antennen samt ett hyresavtal för bilprovningen.

Fastigheten Kvävet 2 består av tre ihop byggda byggnadskroppar med en uthyrningsbar yta på ca 1.718 kvm samt ca 8.241 kvm delvis hårdgjord (asfalterad) och inhägnad markyta (denna del ca 4.000 kvm). Den stora tillhörande markytan gör denna fastigheten unik. Byggnaderna är uppförda år 1965 och 1990 samt renoverade år 1998.

De tre byggnadskropparna består av en kontorsbyggnad i tre plan, en kontorsbyggnad i två plan som är ihop byggd med ett gemensamt trapphus, samt en enplanslänga bestående av två parallella skepp som idag fungerar som garage/bilbesiktningslokal/lager. Fastigheten uppvärms med fjärrvärme och respektive hyresgäst tecknar egna el abonnemang. Fasadmaterial av tegel samt lättbetong och takmaterial består av papp. Man når husets tre våningar genom glasad entré med hiss och trappa till samtliga plan. Rumsindelningen består av mindre separata kontorsrum som större konferensrum.

De två planen når man antingen från den intill liggande lager/industrilokalen eller via den glasade entrén med hiss och trappa till samtliga plan. Pentry och omklädningsrum finns på plan 1. Fjärrvärmecentral och skyddsrum i källaren. Fastigheten har en antennanläggning med telemast.

Kontakta Reliers kontaktperson för mer information och prospekt.

Fastigheten ligger nära den nya tågstationen Rosengård C.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier