Göteborg | Ekonomivägen 2, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Ekonomivägen 2
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 687 m²

Carl Backman
[email protected]

0708-70 21 77

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra fint kontor om ca 685 kvm med bra läge i Sisjön. Lokalen har i dagsläget en öppen planlösning med utställningsytor samt öppna kontorslandskap. Ytan går att anpassa och detta görs i samråd med ny hyresgäst.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier