Malmö | Dockplatsen 12, Kontor

Ort: Malmö
Område: Dockan
Adress: Dockplatsen 12
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 357 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

På bästa läge i Dockan finns nu denna kontorslokal på 357 kvm ledig. Med stora, generösa fönsterpartier mot hamnen bjuder lokalen på en fantastisk utsikt. Lokalen ger möjlighet att sitta i öppet landskap likväl som i enskilda rum, helt beroende på din verksamhets behov och önskemål. Det finns sammanlagt tre mötesrum, ett som rymmer 14 personer och två som har plats för fyra personer. Dessutom finns det ett stort och modernt pentry med access till en balkong med utsikt mot hamnen.

Omgivning

Det finns ett stort utbud av service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. inom Dockanområdet. I området finns det även bra pendlingsmöjligheter och bara tio minuters promenad bort finns Malmö Centralstation.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad, här finns både buss- och tågförbindelser som tar er ut i hela regionen.

Service

Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger i fastigheten och inom gångavstånd i Dockan. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier