Göteborg | Datavägen 6 A, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Datavägen 6 A
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 231 m²

Carl Backman
[email protected]

0708-70 21 77

Beskrivning

Mitt i Sisjön erbjuds flexibel kontorsyta om ca 231 kvm, på plan 3 av 3. Bra läge då kommunikationer med buss finns utanför, precis som parkering och service. Här finns möjlighet att vara med och anpassa planlösning och materialval efter önskemål och behov.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier