Göteborg | Datavägen 2, Butik

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Datavägen 2
Lokaltyp: Butik
Storlek: 207 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här finns nu möjligheten att hyra butikslokal/showroom med riktigt bra läge i Sisjön. Lokalen ligger i markplan och har en öppen planlösning, med ca hälften som utställningsyta samt mindre säljkontor. Den andra hälften är lageryta med markport.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier