Göteborg | Datavägen 12B, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Askim
Adress: Datavägen 12B
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 167 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här finner du ett enkelt kontor mitt i hjärtat av Sisjön. Finns även möjlighet till lagerdel med dörr i markplan. Kontoret har en välplanerad planlösning med rum i olika storlekar. Pentryt ligger trevligt placerat mitt i lokalen.

Omgivning

Området Askim/Hovås ligger i den sydvästra delen av Göteborgs kommun och är en biltur på ungefär 15-20 min ifrån centrala Göteborg. Här återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet och är ett attraktivt industriområde. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Här finns bussar som går regelbundet, expressbussar till och från centrala Göteborg. Det finns en del större knutpunkter i områdena runtom som exempelvis Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Och via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Service

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier