Malmö | Carlsgatan 12A, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Carlsgatan 12A
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 540 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Kontorslokaler i det välkända Slagthuset intill Malmö C. Högt i tak och stora härliga fönsterpartier från golv till tak ger en fantastisk vy över hela staden. Här finns nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan i etage om totalt 540 kvm. Flexibiliteten är stor vilket gör att det går att skapa öppna luftiga landskap kombinerat med mötesrum i varierande storlekar, stort pentry och mysiga loungeytor. Ventilation och kyla kommer att bytas ut i sin helhet till nästa hyresgäst.

I bottenplan finns coworking företaget Mindpark samt Internetstiftelsen som tillhandahåller en bemannad reception, ett mindre fik och extra mötesrum som kan hyras vid behov.

Omgivning

Med Malmö Centralstation rakt över gatan är all kommunikation inom räckhåll. I närheten finns även ett stort utbud av restauranger och butiker.

Kommunikationer

Med Malmö Centralstation rakt över gatan är all kommunikation inom räckhåll. Där utgår tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset.

Service

Fastighetens centrala läge gör att man har tillgång till ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier