Malmö | Carlsgatan 12 A, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Carlsgatan 12 A
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 472 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Lokalen ligger i den höga glasade delen av Slagthuset, på plan 12 och 13. En interntrappa knyter samman de båda våningsplanen på ett smakfullt och praktiskt sätt. De magiskt stora fönsterpartierna ger en fantastisk utsikt över hela Malmö och ett underbart ljusinsläpp. Det finns möjlighet att påverka både planlösning och materialval efter era behov och önskemål.

Lokalen kan även utökas med våningsplanet under, plan 11, och den totala ytan blir då 954 kvm. Även detta plan har en härlig takhöjd och stora fönsterpartier.

På entréplan i huset finns en bemannad reception, café och mötesrum i olika storlekar.

Omgivning

Lokalen ligger i närheten av ett stort utbud av butiker, restauranger och service finns här allt du kan tänkas behöva. Precis intill finns även Malmö Centralstation som har ger bra pendlingsmöjligheter.

Kommunikationer

Lokalen ligger precis intill Malmö Centralstation där det finns både buss- och tågförbindelser som tar dig ut i hela regionen.

Service

Malmös stadskärna och gågatan ligger 10 minuters promenad bort. Med sitt stora utbud av butiker, restauranger och service finns här allt du kan tänkas behöva.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier