Kågeröd | Bygatan 6A, Kontor

Ort: Kågeröd
Område: Kågeröd
Adress: Bygatan 6A
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 643 m²

Magnus Silfver
[email protected]

0733770085

Beskrivning

Två bostadsfastigheter på kommande kommunikativt läge säljes i Kågeröd. Fastigheterna säljes genom bolagsöverlåtelse tillsammans.

Fastigheten Kågeröd 5:17 är uppförd 1953 med fasad i tegel och bjälklag av betong. Ursprungligen har denna fastighet fungerat som Post och Bankfastighet med bostäder ovan lokalerna. Lokalerna är ombyggda till bostäder och idag inryms 9 st bostäder på tre våningsplan varav en i källarevåning. Samtliga bostäder är uthyrda.
Utöver detta finns en garagebyggnad med två okaler. En av dessa är uthyrd till Räddningskåren (Frivilliga brandkåren) och den andra nyttjas av Säljaren.

Fastighetens byggnad har nyare dränering (2015) för två långsidor och en gavelsida. Bostäderna har löpande renoverats där cirka hälften har nyare kök. Samtliga badrum är renoverade utom ett som är i originalskick. Trafikverket bekostar nya fönster för större delar av fastigheten Kågeröd 5:17.

Begärt pris avser båda fastigheterna Kågeröd 5:17 & Kågeröd 5:128 som säljes tillsammans via överlåtelse ett nytt aktiebolag. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information och för att erhålla prospekt.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier