Lund | Bryggaregatan 23, Kontor

Ort: Lund
Område: Centrum
Adress: Bryggaregatan 23
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 450 m²

Julia Castro
[email protected]
0735-430353

Beskrivning

Rumsindelat kontor på helt plan om 450 kvm med rum i varierande storlekar på båda sidor om korridor. Lunchrum centrerat i lokalen. Möjlighet att hyra en hel yta om 900 kvm eller större då det i fastigheten finns kontorsytor om totalt 7 200 kvm ledigt.

Omgivning

Fastigheten är centralt beläget nära Kung Oskars väg, endast 10 minuters gångavstånd till Centralen och alla dess tåg- och bussförbindelser. Det centrala läget skapar ett utmärkt serviceutbud då Lunds alla restauranger och affärer ligger till godo inom gångavstånd. I närheten ligger handelsområdet Nova. Perfekt för den som vill ha nära till allt.

Kommunikationer

I närheten avgår Stadsbuss 5 in till Lund C, Råbylund och handelsområdet Nova. På promenadavstånd finns Lund C med stort utbud av bussar och tåg. Fastighetens läge ger även optimal pendling med närhet till Fjelierondellen för vidare färd mot Norra Ringen, väg 108, E6:an och E22:an.

Service

I området vid fastigheten finns lunchrestauranger, och ett större utbud av handel, service och restauranger finns vid Lunds centralstation och centrum samt Nova Lund.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier