Göteborg | Britta Sahlgrens gata 8, Lager

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Britta Sahlgrens gata 8
Lokaltyp: Lager
Storlek: 615 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Lager med port och omklädningsrum i centrala Högsbo. Lokalen har ca 3 m takhöjd och flertalet pelare. Parkering finns i anslutning till fastigheten

Omgivning

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten, Fiskebäck och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

Kommunikationer

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Service

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier