Göteborg | Britta Sahlgrens gata 8, Lager

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Britta Sahlgrens gata 8
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1750 m²

Carl Backman
[email protected]

0708-70 21 77

Beskrivning

Möjlighet att hyra lager och kontorslokal i Högsbo om totalt ca 1 750 kvm. Lagerytan är ca 1 118 kvm, med en takhöjd om ca 6,4 meter. Kontorsytan om ca 622 kvm ligger en trappa upp i anslutning till lagret.
Lastning med lastkaj via gemensam lastyta, som delas med grannlokal.

Finns möjlighet att hyra grannlokalen för att skapa en yta om totalt ca 3 927 kvm. Total lageryta om ca 2 773 kvm och kontor om ca 1 154 kvm.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier