Malmö | Bjäre plats 13, Kontor

Ort: Malmö
Område: Hyllie
Adress: Bjäre plats 13
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 263 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Nu kan ert företag bli första hyresgästerna i nybyggda lokaler i The Gate på Bjäre plats mellan Svågetorp och Hyllie. Moderna lokaler med fantastisk utsikt över Hyllies omgivningar, bron och öppna landskap. Med ett helt eget våningsplan på 263 kvm har du utsikt och ljusinsläpp från höga fönster åt samtliga väderstreck. Pentry med diskmaskin. Planritning är endast ett exempel, väggar går att anpassa efter era önskemål om öppen- eller rumsindelad planlösning. Inflyttning är möjlig omgående eller enligt önskemål. Parkering finns vid fastigheten och ett garage kommer byggas. Byggnaden kommer få fler huskroppar uppförda bredvid sig. The Gate är uppförd med stort miljöengagemang och är en miljöbyggnad med gröna tak, solceller, laddstolpar, med mera.

Omgivning

Här blandas handel och service med kontor, bostäder, kommande parker och öppna landskap. Optimalt kommunikationsläge för kontor med närhet till kollektivtrafik, större trafikleder och trafik till Danmark.

Kommunikationer

Promenad och cykelavstånd till stationerna Svågertorp och Hyllie för kollektivtrafik via tåg och buss till resterande Skåne samt Danmark. Endast en minut till Yttre- och Inre Ringvägen med bil.

Service

I området finns gott om service både på intilliggande Svågertorp och Emporia. Stort utbud av handel, shopping, restauranger, nöje och mycket mera på shoppingcentret, Malmö Arena, Malmömässan och dess omgivning.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier