Malmö | Arenagatan, Kontor

Ort: Malmö
Område: Hyllie
Adress: Arenagatan
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1650 m²

Sandra Bjurestad
[email protected]
0735-405646

Beskrivning

Intill Malmö Arena kommer det under närmsta året att växa fram en ny fastighet som kan erbjuda hyresgäster inflyttning redan till Q3 2021. Den totala uthyrningsbara ytan utgörs av ca 10 000 kvm fördelat på flera plan. Högdelen utgör 400 kvm per våningsplan och kan kopplas samman med lågdelen och totalt utgöra ca 1650 kvm per våningsplan. Parkering finns i huset.

Byggstart beräknas påbörjas under mars 2020 med beräknad inflyttning till Q3 2021.
Fastigheten angränsar till Malmö Arena samt Malmö Arena Hotell. Här kan hyresgästerna njuta av dagens lunch samt möjlighet att boka större konferenslokaler och övernattning för gäster och besökare.

Omgivning

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur. Hyllie är ett av Malmös mest växande stadsdel bl.a. genom dess strategiskt läge som gör att du har nära till allt. Åk t.ex. till Malmö C på 6 minuter eller till Köpehamns flygplats på 13 min.

Service

I området finns bl.a. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia. Därav har du ett stort utbud av resturanger och butiker samt närhet till ett flertal hotell.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier