Göteborg | Ångpannegatan 2, Butik

Ort: Göteborg
Område: Kvillebäcken
Adress: Ångpannegatan 2
Lokaltyp: Butik
Storlek: 847 m²

Christer Backman
[email protected]

0709242301

Beskrivning

Nu finns 1047 kvadratmeter butiksyta med tillhörande lager på 200 kvadratmeter lager att hyra i fördelaktigt läge i Backaplans handelsområde.

Port till lager mäter 3x4m och takhöjden i höglagret är 6m.

Kontakta oss för mer information

Omgivning

Backa är ett område på den östra delen av Hisingen som sträcker sig från Brunnsbo i Söder till Skälltorp i norr. Det är ett populärt småindustriområde med flertal butiker och restauranger. Här ligger också Hisingens största handelscentra – Backaplan, där handel och shopping får sällskap av både kontor, bostäder, industriverksamheter, skolor, logistik och lager, samt närhet till natur. Målbilden med området är att skapa en blandstad med nya möjligheter och nytt innehåll för framtidens behov där det ska vara enkelt att leva hållbart.

Kommunikationer

Nära ut på E6 vilket gör det enkelt att ta sig dit med bil. Finns även goda möjligheter till buss då Göteborgs näst största kollektivtrafiksknutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen ligger i området samt Vågmästareplatsen som har flertal spårvagnslinjer som passerar. När allt arbete som sker runtom Göteborg är klart kommer förbindelserna att förbättras ännu mer och skapa många nya mötesplatser och samarbeten.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier