Malmö | Amiralsgatan 45, Butik

Ort: Malmö
Område: Möllevången
Adress: Amiralsgatan 45
Lokaltyp: Butik
Storlek: 77 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Butikslokal på Amiralsgatan intill Karlskronaplan. 77 kvm belägen på hörnan med bra exponering med stora skyltfönster mot Amiralsgatan med förbipasserande bilar, bussar, cyklister och fotgängare samt nära till Folkets Park och Nöjesteatern som lockar stort antal besökare i varierande åldrar. Härligt ljusinsläpp, nyrenoverad WC med dusch.
Lokalen kommer anpassas innan inflytt.

EJ restaurang med tillagning eller livsbutik.

Omgivning

Amiralsgatan är en av Malmös större genomfartsgator och här passerar dagligen bilar, bussar, fotgängare och cyklister. I området ligger Folkets Park med aktiviteter, upplevelser, restauranger och kultur för alla åldrar. Här finns även Nöjesteatern med teaterföreställningar, musikaler och konserter för barn och vuxna. Alltså är detta område ett väldigt aktivt och kulturrikt område med många besökare från Malmö och angränsande orter. Precis utanför lokalen finns en mindre park med grönområde vid namn Karlskronaplan. Ett stenkast bort ligger Nobeltorget som är en naturlig samlingsplats och fick ny utformning 2016.

Kommunikationer

Precis utanför lokalen samt en bit bort finns busshållplats med stadsbuss. Enkel tillgänglighet för fotgängare samt cyklister. Gatuparkering finns i områdetIntresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier