Trelleborg | Algatan 26, Butik

Ort: Trelleborg
Område: Centrum
Adress: Algatan 26
Lokaltyp: Butik
Storlek: 530 m²

Julia Castro
[email protected]
0735-430353

Beskrivning

Mitt på Trelleborgs gågata finns denna fina lokal i ett av Lunds mest centrala läge. Stilfullt, funktionellt och ett bra skyltläge. Lokalen, om ca 530 kvm, har en större butiksyta, lagerförvaring, personalrum, wc och pentry.

Bättre läge än så här kan det knappast bli med stadens puls utanför och all världens shopping och matupplevelser.

Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen på Algatan i Trelleborgs stadskärna. Nära till Stortorget och Stadsparken samt till Trelleborgs Hamn. Det är enkelt att ta sig runt både med buss och det finns ett antal närliggande parkeringsplatser.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar. Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Service

Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder på många shoppingmöjligheter. Bredvid fastigheten ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier