Jönköping | Mogölsvägen 4, Butik

Ort: Jönköping
Område: Hedenstorp
Adress: Mogölsvägen 4
Lokaltyp: Butik
Storlek: 312 m²

Carl Backman
carl.backman@relier.se
0313036130
0708702177

Beskrivning

Nu finns möjligheter att etablera sig med restaurang i Jönköping/Hedenstorp, vid Riksväg 40 och granne med Jönköping Airport. Avsaknanden av andra restauranger i detta läge för de som färdas på Rv 40 samt för alla de som verkar i området kommer ge en mycket god tillströmning av kunder.

Totala ytan avsedd för restauranger är på ca 825 m². Det är planerat för 3 st restauranglokaler, en om ca 200 m² och två om ca 312 m². Är man i behov av större ytor går det att göra andra delningar. Lokalerna kommer anpassas i samråd med hyresgäst. Det kommer finnas möjlighet för drive through.

I fastigheten kommer det att finnas ett gym, Nordic Wellness, och en klädesbutik, butik för yrkeskläder, Fritrade. En bensinstation kommer även att etablera sig i fastigheten, vilket kommer ge en stor tillströmning av kunder.

Det kommer även finnas möjlighet att hyra kontor på övervåningen i fastigheten. Dessa är planerade till ca 375 m² vardera, men möjligheten finns att skräddarsy en kontorsyta efter hyresgästens behov.Intresseanmälan